Cruises

15 jaar geleden beleefde Pedro zijn eerste cruise op de Middellandse Zee en werd onmiddellijk gebeten door de cruise microbe! Ook Martine deed 10 jaar geleden haar intrede en ging ondertussen verschillende malen mee aan boord. Samen zijn ze goed voor 18 cruises en jaarlijks blijven ze up-to-date via de vele workshops en prospecties aan boord van onze mooie selectie rederijen. Lees verder »

Cruises | Voyage Unique - Reisbureau Sint-Martens-Latem

Klassieke Cruises

Luxe Cruises

Familie Cruises

Expeditie Cruises

Rivier Cruises

Wij zijn jouw cruise specialist!

De cruisemarkt verandert continue, ze bouwen constant nieuwe schepen, renoveren hun bestaande vloot en zoeken jaar na jaar naar nieuwe ultieme cruise-ervaringen die hen onderscheid van de concurrentie.

Niet enkel de bestemming waarheen u wenst te reizen zal uw keuze bepalen. Elk schip heeft zijn eigen specialiteit en focus. Sommige schepen leggen de nadruk eerder op koppels, andere zijn dan weer de perfecte ontmoetingsplaats voor grootouders, kinderen en kleinkinderen.

Zoekt u cruises op een groots levendig schip met veel entertainment? Of liever een schip waar het er rustig aan toe gaat en waar u heerlijk kunt relaxen. Houdt u van cruises op een schip met een enorm aanbod aan activiteiten en faciliteiten of eerder van de sfeer van een jacht, waar u discreet, luxueus en persoonlijk wordt bediend? Houdt u van een formule in vol pension en gaat u regelmatig op stap? Of eerder van een glaasje champagne en kaviaar in een all-in formule?

Voor jouw cruise

Onze partners

Mis nooit meer de beste reistips voor je cruise

Ontdek hoe we je ook kunnen helpen met jouw

Bekijk onze andere specialiteiten

Contacteer ons

Contact

Openingstijden