Familie Cruises

Vele gezinnen zijn vaak de klassieke all-in vakanties beu en gaan op zoek naar een tof alternatief met een comfortabel logement, waar je met het hele gezin blitse activiteiten kan beleven. Met cultuur, natuur en avontuur binnen handbereik.

Familie Cruises | Voyage Unique - Reisbureau Sint-Martens-Latem

Wist je dat ...

Cruises verlenen zich perfect tot een gevarieerde vakantie, maar het is uiteraard niet om het even welke rederij je kiest. Wij zijn jouw gespecialiseerd team om je doorheen het enorme aanbod van rederijen het bos door de bomen te laten zien. We begeleiden je graag om de juiste keuze te maken.

Wist je dat 85% van kinderen die al eens mochten meereizen op een cruiseschip, het direct opnieuw wil doen? De sfeer is fenomenaal, er is wel altijd iets te doen aan boord, en op gelijk welk tijdstip is er ergens ambiance of kan je op zoek gaan naar wat rust. Vergeet dan ook de oneindig gevarieerde buffetten niet, bijna gans de dag door.

Familie Cruises in de kijker

Voor jouw familie cruise

Onze partners

Mis nooit meer de beste reistips voor je cruise

Ontdek hoe we je ook kunnen helpen met jouw

Bekijk onze andere specialiteiten

Contacteer ons

Contact

Openingstijden

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie

Reisaanvraag

Familie Cruises