Huwelijksreizen

Uw huwelijksreis zal één van de belangrijkste reizen van uw leven worden én blijven! Wij zijn dan ook uw SPECIALIST om deze droomvakantie waar te maken. Afhankelijk van uw wensen kan dit een zeer romantische tot een grootse avontuurlijke reis worden…

Huwelijksreizen tips | Voyage Unique - Reisbureau Sint-Martens-Latem
Huwelijksreis bestemmingen | Voyage Unique - Reisbureau Sint-Martens-Latem

De meest onvergetelijke reis!

Al jaren zijn niet alle huwelijksreizen nog een klassieke exotische reis, al blijft dit uiteraard nog steeds een topper. Vele kersverse koppeltjes willen nu graag ook een stijlvol ontdekken combineren met een spectaculair idyllische plekje aan een strand, de jungle of in de bergen. Wel, zo kennen wij er een aantal!

Na een uitgebreid kennismakingsgesprek stemmen wij uw wensen en budget af op één of meerdere bestemmingen, om dan vol passie aan de slag te gaan.

Weet dat jouw huwelijksreis bij ons altijd een speciale toets zal krijgen, niets is ons teveel en wij schenken vooral veel aandacht aan details. Met ons perfectionisme streven wij voor jou alleen maar naar de meest onvergetelijke reis!

Wist je dat je ook uw reis-huwelijkslijst bij ons kan laten opmaken?

Al vaak hebben koppels een soort reis-rekening bij ons geopend. Op hun uitnodiging staan dan onze coördinaten, zodat de genodigden snel en gemakkelijk hun duitje kunnen overmaken. Het is eens iets wat originelers dan onderaan een “envelopje” te vermelden op uw uitnodiging.

Wij kunnen ook werken met een lijstje waar ze diensten kunnen aankopen van uw reis. Bv. een excursie, vliegticket, één of meerdere hotelovernachtingen, leuke extra’s…. Uw gasten kunnen dan het lijstje opvragen en hun keuze(s) doorgeven. Wij zorgen dan ook dat zij dit origineel kunnen afgeven!

Trouwen in het buitenland - huwelijksreizen | Voyage Unique - Reisbureau Sint-Martens-Latem

Wij organiseren uw huwelijk in het buitenland

Droom jij ook van een (sprookjes)huwelijk in het buitenland met z’n tweetjes, met de kindjes of met gans de familie en misschien nog vrienden?

Wel, wij organiseren dit graag met u mee!

Huwelijk in het buitenland - huwelijksreizen | Voyage Unique - Reisbureau Sint-Martens-Latem

Na een paar goede kennismakingsgesprekken leggen wij uw wensen en budget samen en gaan wij jou een 2-tal bestemmingen die in aanmerking komen voorstellen. Bent u akkoord, dan starten wij met onze uitwerking. Eens we op dezelfde golflengte zitten en u gaat met ons in zee, doen wij bijkomende expertise en zullen wij al dan niet met u finaal alles finetunen op de bestemming zelf.

Dit kan van eenvoudig, intiem tot het meest extravagante verblijf en feest gaan, alles kan! Uiteraard gaat dit gepaard met een grote voorbereiding en daarom vragen wij u om ruim op tijd met ons contact op te nemen.

Onze meest gevraagde en romantische bestemmingen zijn: Santorini, Mykonos, Ibiza, Mauritius, Guadeloupe, Aruba en op nummer 1 Italië natuurlijk!

Ook de hernieuwing van uw huwelijksbeloftes is bij ons kinderspel, wij organiseren graag alles van a-z! Interesse? Neem snel met ons contact op.

Huwelijksreizen in de kijker

Voor jouw huwelijksreis

Onze partners

Mis nooit meer de beste reistips voor je vakantie

Ontdek hoe we je ook kunnen helpen met jouw

Bekijk onze andere specialiteiten

Contacteer ons

Contact

Openingstijden

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie

Reisaanvraag

Huwelijksreizen