Over Voyage Unique

Wij streven al meer dan 30 jaar naar het ultieme reisgenot van onze klanten. Het begint vanaf het eerste persoonlijk contact op kantoor, via telefoon, email of buiten de openingsuren bij u thuis. Uw wensen worden eerst grondig geanalyseerd, vervolgens zorgvuldig uitgewerkt naar uw budget, zo ook, het liefst besproken of gefinaliseerd bij een glaasje bubbels. Verder krijgt u vóór vertrek een verfijnde briefing met een mooi reisdocumentenpakket, en blijft uw adviseur ook tijdens en na uw reis een nauw aanspreekpunt. Ook bij een citytrip of autovakantie is dit het geval. Belangrijk is dat we steeds vertrekken vanuit ons buikgevoel, pas als dat goed zit wordt de reis in een mooie verpakking gestoken. Waar we niet achter staan, verkopen we niet. Dat is en blijft ons statement en succes!

Ons team staat klaar om jouw reis te realiseren

Pedro Verfaillie

General Manager & Travel Designer
+32 (0)9 296 40 40
pedro@voyage-unique.be

Martine Claeys

Travel Designer
+32 (0)9 296 40 40
martine@voyage-unique.be

Febe De Moor

Travel Designer
+32 (0)9 296 40 40
febe@voyage-unique.be

David Bouckaert

Travel Designer & Assistent Account Manager
+32 (0)9 296 40 40
david@voyage-unique.be

Marino Coudyzer

Backoffice & Accountancy
+32 (0)9 296 40 40
marino@voyage-unique.be

Het verhaal

Alles begon eigenlijk 30 jaar geleden waar de auto & vliegtuigvakanties van o.a. Jetair & Thomas Cook nog ten volle in waren. Jaar na jaar begonnen we ons op de à la carte reizen, cruises, groepsreizen en luxe reizen toe te leggen, wat voor ons een immens verrijking en ontplooiing betekende. Uiteraard ging de ervaring ook gepaard met de vele prospecties en passie voor reizen, op heden bezochten we meer dan 250 wereldwijde bestemmingen, wat ons advies een goede fundering geeft aan uw offerte en beslissing.

Op heden leven we in een internettijdperk, maar jaar na jaar merken we dat service en kennis voor vele mensen primeert. Vaak hanteren we betere, soms dezelfde, en af en toe wel eens iets duurdere prijzen, dit omwille van de marketingstunts waar wij als reisagent niet kunnen tegen opboksen. Maar geef toe, als u service wenst kan dit vaak niet meer gratis, u betaalt een stukje gemoedsrust, comfort en zekerheid, en dat net ietsje meer voor wat u als klant naar verlangt. Wetende dat u ook bij onvoorziene omstandigheden zoals: natuurrampen, politieke onrusten, aanslagen, vertragingen, problemen ter plaatse enz… dag & nacht een aanspreekpunt hebt waar u op en top wordt door bijgestaan.
Dus wenst u graag advies over een ultieme safari, een (individuele)rondreis doorheen de USA/Australië/Azië/Latijns Amerika/Europa…, een leuke familievakantie, pure verwennerij in luxehotels, een onvergetelijke cruise, een veelzijdige (eigen) groepsreis, huurhuis(je), vlieg/treinticket, of eens een citytripje? Dan bent u ongetwijfeld aan het juiste adres!

Wij werken met een grote diversiteit aan touroperators met o.a. de reguliere Tui/VIP Selection, Pegase, Club Med… Maar gaat het om een gespecialiseerde reis wordt er beroep gedaan op de niche touroperators en vooral onze lokale contacten, zo wordt uw reis volledig tailormade in elkaar gestoken, opzoek naar dat ultieme gevoel.

Onze touroperators als onze lokale contacten worden door ons zorgvuldig geselecteerd op basis van de SDG’s (Sustainable Development Goals). Door deze doordachte selectie werken wij enkel samen met partners die zich inzetten voor duurzaam toerisme (bv: geen kinderarbeid, instaan voor het welzijn van hun werknemers met correcte verloning, geen uitbuiting van dieren, behoud en ontwikkeling van natuur, enz.).

Wenst u vanaf heden inspiratie voor al uw reizen en zoekt u ook dat ultieme gevoel? Kom dan zeker eens langs, geef een telefoontje en maak een afspraak, of stuur een email. Wij helpen u met plezier de juiste keuze te maken, want reizen is en moet “UNIQUE” blijven !
Wij hopen u alvast te mogen ontmoeten !

Onze missie op vlak van duurzaamheid

Voyage Unique wil duidelijk maken dat wij onvoorwaardelijk willen bijdragen aan een beter milieu. Daarom willen wij een prominente rol spelen in het aanbieden van reizen waarbij primordiaal wordt gedacht aan de menselijke impact van de reis op de natuur, economie en inwoners van de bestemming.

Zowel op ecologisch, economisch en sociaal vlak zijn onze reizen verantwoord omdat wij samenwerken met professionele partners die een duurzaamheidsbeleid naleven. Tevens bieden wij onze klanten de mogelijkheid om hun CO2- uitstoot te compenseren. Deze inkomsten worden integraal geïnvesteerd in diverse projecten voor natuurbehoud. Met dit engagement dragen alle medewerkers van Voyage Unique bij aan onze visie om unieke reizen te kunnen blijven aanbieden aan vele toekomstige generaties.

Contacteer ons

Contact

Openingstijden

Over Pedro

“Sinds mijn 12de ging ik al zelf naar het reisbureau om brochures te halen. Ik zat toen al te dromen en watertanden naar de vele onbereikbare bestemmingen… Mijn ouders waren dan nog geen grote reizigers, maar toch slaagde ik er af en toe in om ze te overtuigen om naar Luxemburg, Duitsland of Oostenrijk te trekken.

Ze gaven mij een budget en ik mocht een selectie maken en uiteindelijk kiezen. Jaar na jaar droomde ik verder om eens een vliegtuigreis te maken. Vanaf mijn 18de begon een ware openbaring, mijn eerste reis was een rondreis in Griekenland, al behoorlijk atypisch voor een jonge gast, maar dat was het hem net, ik zocht toen al naar een meerwaarde, wilde andere culturen en nieuwe horizonten ontdekken.

Kort daarna startte ik mijn studies toerisme en was het avontuur begonnen… jaar na jaar reisde ik minstens 5x per jaar, werkte ik als freelancer in een reisbureau aan de kust en waren we voor een lange tijd vertrokken. Na meer dan 20 jaar zette ik uiteindelijk de stap naar mijn eigen reisbureau, op heden “Voyage Unique, Uw reis Onze passie”. Dat is zonder twijfel de slogan, recht uit mijn hart.”

Specialisaties: rondreizen in Afrika, USA, Azië, familievakanties, exotische vakanties, cruises, groepsreizen en Club Med.

Over Martine

“Het reizen zit bij mij al van kleinsaf in het bloed, ik werd namelijk geboren als de dochter van schippers. Zodoende ging ik bijvoorbeeld in Brussel naar bed en werd ik wakker in Luik.

Als kind, sta je daar niet bij stil, maar later blik je hier op terug en realiseer je je, dat het eigenlijk al altijd zo heeft moeten zijn. En toch duurde het nog tot mijn 25ste, alvorens ik definitief in de toeristische sector startte, dit is ondertussen 33 jaar geleden!

Het begon met bescheiden reizen te verkopen van het toenmalige Jetair, Sunsnacks en Sunair, daarna met bussen groepsreizen organiseren en soms begeleiden.
Daarna kreeg ik de gelegenheid om in het betere segment ervaring op te doen, tja…dan ben je natuurlijk helemaal vertrokken, letterlijk en figuurlijk.

Bij mij bent u aan het juiste adres, als u Bali wilt zien op de meest opzienbarende manier, geen tourist traps, persoonlijke begeleiding en onderdompeling in die unieke cultuur.

Autorondreizen organiseren is ook helemaal mijn ding, dit volgens uw budget en wensen, waar ik dan een bijzonder “weetje” of “twist” aan geef, wat uw reis net dat ietsje specialer maakt. Dus, no doubt, Europa kent voor mij geen geheimen meer, laat maar komen!

Maar “top of the bill”, is voor mij het Midden-Oosten ;  Abu Dhabi, Dubai, Oman, of een combinatie hiervan. Het begon met een sceptische eerste keer maar ik was onmiddellijk verkocht! Ondertussen werd dit mijn favoriete bestemming aller tijden en reisde ik er al meer dan 10 keer naartoe voor prospectie en/of privéreis. Er is geen enkele bestemming die elk jaar zoveel verandert en dit is net mijn fascinatie.

Belangrijk is vooral, dat ik mijn ervaring en visie met uw wensen probeer te matchen, zodat uw welverdiende reis steeds onvergetelijk wordt, dàt is voor mij prioritair!”

Over Febe

“Van kinds af aan was reizen al een belangrijk onderdeel van mijn leven. Meerdere keren per jaar ging ik er samen met mijn ouders en zus op uit om telkens een stukje meer van de wereld te zien. Van citytrips tot strandvakanties en skivakanties tot cruises. Hier startte dan ook mijn voorliefde voor reizen.

Na mijn middelbare school besloot ik dan ook om toerisme te gaan studeren, waar ik nog steeds geen spijt van heb! Mijn liefde voor het reizen is er enkel maar groter door geworden. Het liefst van al doe ik citytrips, omdat je zo op een korte tijd heel wat te weten komt over de prachtige bestemming, maar tegen een verre exotische reis zeg ik ook geen nee, zo ging ik al op cruise in de Caraïben, ging ik op vakantie naar de Dominicaanse Republiek en ontdekte ik het prachtige eiland Mauritius.

Toch staat er nog heel wat op mijn verlanglijst met bovenaan, in tegenstelling tot de warme bestemmingen eerder vermeld, het koude Lapland! Een nog ongerepte bestemming waar een huskytocht en sneeuwscootertocht alsook het noorderlicht spotten toch wel aan de top van deze bucketlist staan.

Kortom: al heel wat ontdekt, maar nog veel te ontdekken. Dus graag ga ik mee met u op zoek naar uw ideale vakantiebestemming!”

Over David

Elk jaar had ik als kind het geluk om de grote schoolvakantie door te brengen op prachtige, zuiderse bestemmingen.

Ik herinner mij de momenten in de terminal van Brussels Airport, waar ik met argusogen en grote glimlach stond te kijken naar het glimmende Sabena-toestel die op mij stond te wachten…Hier had ik het hele jaar naar uitgekeken.
De vakantie kon beginnen!

Een jaar niet gereisd is een jaar niet geleefd. Heerlijke culinaire verwennerij op een idyllisch strandje in Rhodos, wandelen tussen indrukwekkende rotsformaties in Lanzarote, snorkelen in azuurblauwe wateren van de Caraïben. Ik hou van avontuur, maar ik hou echter niet van plotse, onaangename verrassingen waardoor ik steevast alles tot in de kleinste details voorbereidt, van A tot Z.

Na mijn studies Public Relations & Communicatie was het voor mij snel duidelijk. Elke klant een uitzonderlijke service en beleving bieden, daar ga ik iedere dag voor!

Met mijn 11 jaar ervaring in het high-end en luxesegment wou ik mijn carrière verderzetten met mijn passie “reizen”. Ik begrijp snel wat voor U belangrijk is en hoe ik uw verwachtingen kan invullen. Hierdoor kan ik met mijn kennis U persoonlijk begeleiden naar één van uw mooiste droomreizen.

Mijn stokpaardjes zijn (luxe) cruises, Afrika en de USA.

Over Marino

“Als cijfermagnaat en perfectionist ben ik super geëngageerd mee gesprongen in het verhaal van mijn partner. Het gaf mij een boost om met mijn kennis te kunnen meeschrijven aan een droom, een droom van mijn naasten en onze klanten.

Zelf reis ik ook heel graag en ben ik zot van cruises en het prospecteren van luxehotels. Met mijn achtergrond van textiel en interieur laat ik mij graag inspireren door de chique interieurs en los daarvan geniet ik ook enorm van de verfijnde gastronomie.

Dus, vergeet u ooit eens te betalen, dan zal u hoogstwaarschijnlijk ook met mij eens kennis kunnen maken ;-).”

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie

Reisaanvraag

Over Voyage Unique