Luxe Cruises

Hou je van cruises waar je heerlijk kan relaxen met weinig passagiers, een overheerlijke gastronomie, een discrete en persoonlijke service in een unieke Boutique sfeer. Of liever een ervaring in jachtstijl? Wel, wij hebben het voor jou!

Kleinschalige Luxe Cruises | Voyage Unique - Reisbureau Sint-Martens-Latem

Onze eigen cruise ervaringen

We selecteren de beste rederijen en doen jaarlijks veel prospecties om de evolutie van dichtbij op te volgen. Onze eigen cruise ervaringen en scheepsbezoeken geven je de garantie op een op en top geslaagde cruise beleving.

Er zijn heel wat verschillen tussen de rederijen. De ene richt zich meer op ruime luxueuze kajuiten, anderen meer op foodies met super kwalitatieve all-in formules, nog anderen op een luxe ervaring op ecologische wijze … 

Eén ding is zeker: champagne en heerlijke wijnen zijn steeds aan boord. Wij klinken alvast graag samen in ons kantoor op jouw volgende luxecruise!

Luxe Cruises in de kijker

Voor jouw kleinschalige luxe cruise

Onze partners

Mis nooit meer de beste reistips voor je cruise

Ontdek hoe we je ook kunnen helpen met jouw

Bekijk onze andere specialiteiten

Contacteer ons

Contact

Openingstijden

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie

Reisaanvraag

Luxe Cruises