zaterdag 16 en zondag 17 oktober 2021 - 2e Editie

Travel Inspirations Weekend

Winter én Zomer 21-22

Boeiende presentaties over verschillende topvakantielanden gelegen in alle continenten. De experten uit ons magazine zijn eveneens aanwezig om ons aan te vullen en u tot in de puntjes warm te maken voor uw volgende droomreis.

U kan eveneens gans het weekend van 10:00-18:00 doorlopend afspraken maken voor persoonlijk reisadvies over uw favoriete bestemming of cruise op eender welk continent.

Pedro, Martine en Marino zijn gans het weekend uw gastvrouw en -heren, en begeleiden u doorheen de wonderlijke reiswereld.

Het aantal plaatsen is beperkt 

Locatie

Huize Minne: Kortrijksesteenweg 62, 9830 Sint-Martens-Latem. 

Voor- en achteraan het gebouw is ruime, gratis parking voorzien.

Programma

Zaterdag 16 oktober

11:00-13:00 – Deluxe aperitief met Silverjet Luxe Hotels en Club Med

Silverjet neemt u mee naar de spectaculaire, uitgestelde wereldtentoonstelling in Dubai, die start op 1 oktober. Bovendien stellen ze u enkele van de nieuwste luxe hotels in de wereld voor. U zal ongetwijfeld wegdromen.

Club Med presenteert de nieuwigheden voor uw volgende ski- en winterzonvakantie, alsook voor de zomer van 2022. Ze wijden ook even uit naar Mauritius, vanaf oktober rechtstreeks bereikbaar vanuit Brussel met Air Belgium.

13:45-14:45 – Holland America Line & (groeps)cruise Noorse fjorden

Hier laat onze specialist Jan u kennis maken met deze erg goede rederij die vooral gespecialiseerd is in cruises naar de Noorse Fjorden vanuit Amsterdam, maar eveneens over de wereldwijde zeeën. Wij organiseren zelf een groepscruise met vertrek op 14/08/22, dit met transport vanuit Kortrijk, Gent en Antwerpen naar Amsterdam inclusief! Neem alvast een kijkje op onze website bij “groepsreizen”.

14:45-15:45 – Op ontdekking in Australië met onze expert Steven

Steven zal u laten watertanden naar al het moois wat Australië te bieden heeft met in het bijzonder de Oostkust. Aanpaste hapjes en drankjes worden voorzien!

15:45-16:45 – Silversea Luxury cruises & Expeditiecruise Antarctica

Hier komt de bekende sales manager Mr. Maurits Kruijtzer van Silversea zelve, u alles vertellen over deze waanzinnige luxerederij die gekend is voor hun boutique schepen en top gastronomie. Er worden verschillende routes aangekaart met in het bijzonder de verwijzing naar onze 13-daagse  kleinschalige groepsreis naar Antarctica met vertrek op 16 januari 2023! Mis deze unieke ervaring niet en wees erbij!!

16:45-17:45 – Op ontdekking in Canada met onze expert Stefan

Op deze voorstelling komt u met onze expert Stefan alles te weten wat u waar in welk seizoen moet gaan ontdekken in Canada, dit met speciale aandacht voor het Westen. Aangepaste hapjes en drankjes worden voorzien!

Zondag 17 oktober

11:00-13:00 – Silversea Luxury cruises & Expeditiecruise Antarctica in samenwerking met Wijnen Lambrecht Latem

Hier laten wij u al kennismaken met een vleugje wijnkennis die men op en top aan boord heeft van Silversea boutique cruises, dit in samenwerking met Wijnen Lambrecht Latem. Opnieuw komt Mr. Maurits Kruijtzer van Silversea, u alles vertellen over deze waanzinnige luxerederij die gekend is voor hun boutique schepen en top gastronomie. Er worden verschillende routes aangekaart met in het bijzonder de verwijzing naar onze 13-daagse  kleinschalige groepsreis naar Antarctica met vertrek op 16 januari 2023! Mis deze unieke ervaring niet en wees erbij!!

13:45-14:45 – Tanzania in stijl met onze experte Dona

Onze experte Dona zal u met haar doorgedreven kennis laten wegdromen van de meest spectaculaire safari’s en plekjes in Tanzania. Bij het buitenkomen zal u zich al volledig in “safari-stemming” voelen en dagdromen van de waanzinnige big five en adembenemende views! Koffie en lekkere zoetigheden worden voorzien!

14:45-15:45 – Peru met alle tips en tricks met onze expert Niels

Hier zal u de Peru-reis van uw leven al virtueel kunnen beleven! Onze expert Niels die er jaren werkte als reisbegeleider, er eveneens een jaar heeft gewoond en met een Peruaanse gehuwd is, zal u alle tips en tricks geven dat deze bestemming rijk is. Dit gaat van avontuurlijk tot in grote luxe. Wist u dat Peru ook een ideale familiebestemming is? Aangepaste hapjes en drankjes worden voorzien!

15:45-16:45 – USA met zijn prachtige Westkust en nationale parken met onze expert Stefan

Droomt u al lang om eens de Westkust en nationale parken van de USA te gaan ontdekken? Zo ja, dan mag u deze wervelende voorstelling niet missen! Stefan zal u ongetwijfeld inspireren en kennis laten maken met deze fantastische (familie)bestemming. Aangepaste hapjes en drankjes worden voorzien!

16:45-17:45 – Op ontdekking in Java & Bali met onze expert Steven

Bent u ook verknocht aan Azië en denkt u eraan om misschien eens de Parels van Indonesië te gaan ontdekken? Onze expert Steven zal ongetwijfeld uw hart weten te veroveren met zijn uiteenzetting van deze prachtige bestemming! Deze eilanden zijn zowel ideaal voor families met kinderen, honeymooners, actievelingen en fanaten van luxehotels. Aangepaste hapjes en drankjes worden voorzien!

Maak een privéafspraak met onze reisexperten

U kan voor dit weekend een afspraak maken van een halfuur, doorlopend van 10:00 tot 18:00.  Kies het uur van uw voorkeur en geef de bestemming door waarover u advies wenst (ook hier geldt: first come, first served.)

Uiteraard werken we graag ook vrijblijvend een offerte uit op maat van uw wensen. Dat kan heel uiteenlopend van klassiek, familiegericht of avontuurlijk, tot het neusje van de zalm. We werken naar ieders budget.

Inschrijven Travel Inspirations weekend
Uw gegevens
Ik wil me inschrijven voor deze presentaties
optioneel
Ik wens een afspraak voor persoonlijk reisadvies met

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie

Reisaanvraag

Travel Inspirations Weekend