Yachten & Catamarans

Hou je van uren dobberen op de zee, het heerlijk genieten van de rust met zicht op de mooiste natuur, een zalige vakantie in een onmetelijke vrijheid waar je kan varen naar de gezelligste al dan niet mondainste baaitjes ter wereld? Dat kan enkel en alleen met je eigen privéjacht of catamaran.

Yachten & Catamarans - Luxe Reizen | Voyage Unique - Reisbureau Sint-Martens-Latem

9/10 zou het opnieuw doen

Dit is sowieso de ideale vakantie om met je gezin, familie of vrienden te beleven. We kunnen zorgen voor een professionele schipper, een kok die je favoriete maaltijden klaarmaakt en/of een hostess die al je huishoudelijke taken tot in de puntjes overneemt. 90% van de mensen die deze ervaring al mocht delen, was alleen maar lovend en zou het direct opnieuw doen.

We werken samen met onze exclusieve partner en bezochten al geregeld verschillende jachten en catamarans. Dit kan in heel uiteenlopende prijsklassen zijn, maar uiteraard is dit een meer prijzige vakantie omdat er veel verzekeringen, bijkomende kosten en administratie aan te pas komen. En ja, daarvoor zijn wij er, wij nemen het voor jou van A tot Z over en laten je kennis maken met een gevarieerd aanbod.

Wist je dat …

Wist je dat wij jou voor ons exclusievere aanbod eens een dagje op en af kunnen meenemen naar de bestemming waar de boten aan dock liggen? Je kan dan zelf een keuze maken uit ons vooraf geselecteerde aanbod.

Luxe reis met yacht of catamaran | Voyage Unique - Reisbureau Sint-Martens-Latem

Onze favoriete bestemmingen

  • De Balearen

  • Eilanden van Kroatië

  • Griekse eilanden

  • Seychellen

  • Frans Polynesië

Voor jouw vakantie met yacht of catamaran

Onze partners

Mis nooit meer de beste reistips voor je cruise

Ontdek hoe we je ook kunnen helpen met jouw

Bekijk onze andere specialiteiten

Contacteer ons

Contact

Openingstijden

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie

Reisaanvraag

Yachten & Catamarans