Reisinformatie Coronavirus

Om de verdere verspreiding van het COVID19 virus tegen te gaan, zijn toeristische reizen naar het buitenland momenteel beperkt maar zeker niet verboden! 

Als reisagentschap kunnen wij u in deze onduidelijke periode perfect begeleiden op zoek naar de juiste vakantiebestemming. Wij volgen dagelijks de actuele wijzigingen en voorwaarden op. Tevens, bij het opmaken van een offerte geven wij duidelijk alle restricties mee. Bij ons gaat u correct geïnformeerd op reis met een minimum aan risico’s. Wij hanteren ook de meest flexibele annuleringsvoorwaarden, zodat u met een gerust hart kan boeken. Tot nu toe kwamen al onze klanten heel tevreden naar huis!

Wat indien je een reis geboekt hebt?

We behandelen dossier per dossier en zullen je persoonlijk contacteren om je op de hoogte te houden van de impact of eventuele wijzigingen aan jouw reis.

We doen er in elk geval alles aan doen om alle reizen op te volgen in volgorde van urgentie.

Steeds bereikbaar

Je kan ons steeds bereiken:

Updates Reisadvies Buitenlandse Zaken

Buitenlandse Zaken volgt de situatie nauwgezet op en past zo nodig de reisadviezen aan. Hieronder de link naar de up-to-date mededelingen voor alle landen van de wereld:

Reisadviezen »

Bijkomende vragen?

Voor alle bijkomende vragen in verband met het Coronavirus verwijzen wij naar:

Alle Belgen worden aangeraden om hun reis te registreren via www.travellersonline.diplomatie.be.

Wij hopen uiteraard, samen met jou, dat de genomen maatregelen effectief zullen zijn in de bestrijding tegen het virus en dat we spoedig terug “normaal en vrij” kunnen reizen.

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie

Reisaanvraag

Info Coronavirus