Voyage Unique reist mee met het prachtige zeilschip Club Med 2!

Onze collega Febe ging mee op short cruise met de vernieuwde Club Med 2!

We kwamen aan in de luchthaven van Nice en werden onmiddellijk al goed ontvangen door één van de GO’s om ons allen te begeleiden naar de bus. Alles verliep enorm vlot (buiten het verkeer in Nice gerekend :)) en voor we het wisten, stapten we aan boord van de elegante en volledig gerenoveerde vijfmaster: Club Med 2.

De komende dagen ontdekte ik de mooiste plekjes van de Middellandse Zee en kon ik genieten van alles wat het schip te bieden had.

De eerste avond begon al spectaculair met de uitvaart uit de haven van Nice. Een spektakel om U tegen te zeggen met voorstelling van de crew, overweldigende muziek en bijhorend aperitief. In deze trend viel er elke avond wel iets te beleven: van ontmoeting met de kapitein tot een live band en een white party!

Na ons diner in het à la carte restaurant Monte Carlo, was er nog een optreden van de professionele crew, waarna iedereen nog even afzakte naar de bar. Aan entertainment geen gebrek!

Dag 2 stond volledig in teken van het ontdekken van Portofino, Dit schilderachtige vissersdorpje geeft haar geheimen niet meteen vrij… Deze pastelkleurige setting in een baai met pijnbomen is een trendy adresje van de jetset. Wij deden een excursie met professionele gids die ons alle onontdekte plekjes liet zien. Maar u kan er uiteraard ook voor kiezen om zelf op ontdekking te gaan.

Op de 3e dag legden we aan bij Saint-Tropez. Dit dorpje aan de Côte d’Azur is een trekpleister voor internationale beroemdheden en combineert meesterlijk luxe en authenticiteit in een prachtige omgeving. We slenterden door de gezellige straten en speelden zelf een spelletje petanque op het bekende Place Des Lices!

Had je even geen zin om aan wal te gaan? Geen probleem! Waar mogelijk ligt het schip voor anker met een watersportplatform waar sporten zoals Jetski, Paddle Board, waterskiën etc. mogelijk zijn.

Op dag 4 was het jammergenoeg al weer tijd om uit te checken en terug te keren naar de luchthaven van Nice voor onze terugvlucht. Maar de minicruise was zeker en vast de moeite en perfect voor mensen die een eerste kennismaking willen met de Club Med 2! Wie weet doe je de volgende keer wel een langere route?

Voor meer info over deze route of de andere routes kan u ons steeds contacteren!

DE RENOVATIES
Voor de 30e verjaardag van de Club Med 2 werd het zeiljacht uitvoerig gerenoveerd:

 • Alle teakhouten promenadedekken zijn gerenoveerd en alle ligstoelen vervangen.
 • Yacht Club: nieuwe bar in lichtere kleuren, betere verlichting en renovatie van het meubilair.
 • Kajuiten: In de kajuiten is aan ieder hoofdeinde een USB-poort aangebracht en het wifinetwerk aan boord werd geüpgraded. (15 EUR voor 2 GB)
 • Watersportplatform: nieuwe activiteiten zoals Wing Surf, Itreking, Eclipse Mirage (paddleboard met pedalen), nieuwe zeilboot (Tiwal) en nieuwe supboards. En nog altijd: waterskiën, kajakken, snorkelen.
 • Renovatie van de boetiek om de juwelen en luxeproducten beter tot hun recht te laten komen. De collecties zijn vernieuwd en de boetiek kreeg een nieuwe indeling.
  Naast de renovaties, kregen ook de menu’s een volledige make-over. Je ontdekt er een onweerstaanbaar lekker gastronomisch aanbod dat ontworpen is door partner Ferrandi, de beroemde Parijse koksschool.
 • Meer lokale en seizoensgebonden producten
 • Premium leveranciers voor gegarandeerd producten van topkwaliteit
 • Meer Ferrandi-gerechten
 • Meer opleidingen aan boord door chef-koks van Ferrandi
 • Hoger segment voor het aperitief

 

BARS & RESTAURANTS
BAR SAINT-BARTH
Nieuw design binnen (muren en rekken) Renovatie van het meubilair (tafels en stoelen in ‘yachting style’)

BAR CANNES
De bar kreeg een nieuw design en het meubilair is gerenoveerd (zuilen, rekken, nieuwe rugleuning voor de stoelen).

RESTAURANT MONTE CARLO (à la carte)
Dit restaurant werd van top tot teen gerenoveerd, zowel het meubilair, de vloer als de bar zijn nieuw. Met bediening aan tafel.

RESTAURANT SAINT-TROPEZ (buffet)
Meer aandacht voor showcooking, à la minutebereiding, meer interactie en ‘schwung’ aan de buffetten. BBQ-experience op het terras.

Zoals u ziet is het schip helemaal up to date en uitgerust met alles nieuwst snufjes maar dit zonder z’n charme te verliezen!

Interesse of wenst u meer informatie over Club Med 2 en z’n routes? Contacteer ons dan vrijblijvend op 09/296.40.40 – info@voyage-unique.be.

Interesse in deze reis?

Contact

Openingstijden

Reisaanvraag

Voyage Unique reist mee met het prachtige zeilschip Club Med 2!

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie