Rondreis Japan: “Must-See Ultimate Experience”

Wie de highlights van Japan wil combineren met een verkenning van de Japanse Alpen, kiest voor deze rondreis! De beste bezienswaardigheden van Japan gecombineerd met Takayama, of het kleine Kyoto, en de kasteelstad Kanazawa, waar niet alleen de eeuwenoude geisha- en samoeraiwijk, maar ook het Museum van Hedendaagse Kunst de blikvangers zijn.

Vergeet zeker niet om onderweg ook halte te houden in Shirakawago, waar een traditioneel bergdorp een inkijk geeft in het Japanse plattelandsleven.

Dag 1: BRUSSEL – TOKYO

U vliegt vandaag naar Tokyo.
Vertrek vanuit Brussel om 19:30 met aankomst de volgende dag om 16:10 in Tokyo/Narita.

*vluchtschema en vluchturen steeds onder voorbehoud

Dag 2: TOKYO

Welkom in Tokyo! Onze Lokale vertegenwoordiger verwelkomt je en brengt je naar de shuttletransfer die je naar je hotel in Tokyo brengt. Neem rustig de tijd om je te installeren in het hotel of maak een eerste wandeling door het bruisende Tokyo.

Mogelijke type hotels inclusief ontbijt: 
Superior Hotel: The Gate Hotel by Hulic
Deluxe Hotel: AC Hotel Ginza
Boutique Hotel: Gajoen Tokyo

Dag 3 en 4: TOKYO

Na het ontbijt is het tijd om Tokyo op eigen houtje te ontdekken of neem deel aan een van onze optionele excursies; aan jou de keuze!

Wil je graag andere reizigers leren kennen? Kies dan voor de excursies in internationaal gezelschap. Liever alleen op stap met een gids? Wandel met een privégids door de stad. Fan van manga? Begeef je dan snel naar Akihabara, ook bekend als de Electric-Manga Town. Blijf hier tot het donker is, dan komt de neonreclame écht tot zijn recht!

Inbegrepen: ontbijt

Dag 5: TOKYO – HAKONE

Nog een voormiddag in Tokyo vertoeven of meteen met je Japan Rail Pass doorreizen naar Hakone? De keuze is aan jou! Hakone is hét kuuroord bij uitstek in de omgeving van Mount Fuji. ‘s Avonds geniet je er van de warmwaterbaden en een typisch Kaiseki diner en overnacht je in een ryokan (traditioneel japans hotelletje)

Mogelijke type hotels inclusief ontbijt en diner: 
Superior Hotel: Pax Yoshino
Deluxe Hotel: Hatsuhana Hotel
Boutique Hotel: Hakon Byakudan

Dag 6: HAKONE & MOUNT FUJI

Vrije dag vandaag! Na het ontbijt ga je zelf op stap om de regio van Hakone en Mount Fuji te ontdekken met je Hakone Free Pass. Een boottochtje over een van de vulkanische meren of een kabelbaan over Owakudani, een vallei met actieve zwavelopeningen, bieden je spectaculaire uitzichten over de omgeving. De durvers proeven er de zwarte eieren die een lang leven beloven. Als het weer meezit zijn de uitzichten op Mount Fuji adembenemend!

Inbegrepen: ontbijt en diner

Dag 7: HAKONE – TAKAYAMA

Vandaag kan je na het ontbijt nog wat genieten van de omgeving van Hakone of meteen doorreizen met de Japan Rail Pass naar Takayama – het ‘kleine Kyoto’ – om al wat van deze karaktervolle bergstad te ontdekken.

Mogelijke type hotels inclusief ontbijt:
Superior Hotel: Tokyu Stay Hida Takayama
Deluxe Hotel: Takayama Ouan
Boutique Hotel: Ryokan Hanaougi Hidatei

Dag 8: TAKAYAMA

Je wordt wakker in Takayama vandaag! De ochtendmarkt in de mooi bewaarde straatjes langs traditionele huizen is een echte aanrader. Of wat dacht je van wandelen door de bosrijke omgeving in Higashiyama, langs tal van verborgen historische sites? Liever fietsen met een Engelstalige gidstussen de rijstvelden en door de kleine dorpjes? Vraag ernaar! Jij kiest wat je doet vandaag, heerlijk toch?

Inbegrepen: ontbijt

Dag 9: TAKAYAMA – KANAZAWA

Vandaag stap je na het ontbijt de bus in. Je rijdt namelijk via Shirakawago naar Kanazawa. In Shirakawago stop je een paar uurtjes om rond te wandelen in dit typische Japanse plattelandsdorpje met haar Gassho-zukuri huizen met strooien daken.

Mogelijke type hotels inclusief ontbijt:
Superior Hotel: Tokyu Kanazawa
Deluxe Hotel: Nikko Kanazawa
Boutique Hotel: Kanazawa Chaya Ryokan

Dag 10: KANAZAWA

Wie van vrije tijd houdt en graag rondkuiert, beleeft vandaag een heel fijne dag! Na het ontbijt ga je namelijk op stap om Kanazawa te ontdekken. Aanraders zijn hier de beroemde
Kenrokuen-tuin, een van Japans mooiste klassieke tuinen, en de mooi bewaard gebleven geisha- en samoeraiwijk. Ook kunstliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het Museum van Hedendaagse Kunst.

Inbegrepen: ontbijt

Dag 11: KANAZAWA – HIROSHIMA

Vandaag neem je de hogesnelheidstrein met de Japan Rail Pass. Deze keer naar Hiroshima. Probeer eens een typische lunch of bentobox uit het station om de treinrit van vier uur te overbruggen. Je bent op tijd in Hiroshima voor een eerste stadsverkenning. Geniet vanavond van het levendig nachtleven in de stad!

Mogelijke type hotels inclusief ontbijt:
Superior Hotel: Granvia Hotel

Deluxe Hotel: Sheraton Grand
Boutique Hotel: Ryokan Iwaso Miyajima

Dag 12: HIROSHIMA – MIYAJIMA

Vandaag is het tijd om Hiroshima te ontdekken. Zet zeker een bezoek aan het Vredespark en de Atoombomkoepel op je programma. Nadien bereik je per ferry Miyajima, waar je het bekende Itsukushimaheiligdom – bekend om zijn drijvende torii – kan bezoeken. Wil je dit graag als optionele excursie boeken in internationaal gezelschap? We helpen graag!

Inbegrepen: ontbijt

Dag 13: HIROSHIMA – KYOTO

Op naar Kyoto vandaag! Met je Japan Rail Pass stap je de trein. Vergeet onderweg niet eventjes uit te stappen om het Himeji kasteel te bezoeken, ook gekend als het kasteel van de Zilverreiger. Het is echt de moeite waard!

Mogelijke type hotels inclusief ontbijt:
Superior Hotel: Noku Kyoto

Deluxe Hotel: The Thousand Kyoto
Boutique Hotel: Dhawa Yura Kyoto

Dag 14 & 15: KYOTO EN OMGEVING

Vrije dag of deelnemen aan een excursie? Kies maar! Vraag ons naar een excursie die bij je past of ga zelf op pad in de stad! Ook in de omgeving van Kyoto valt heel wat te ontdekken.
Wat dacht je bijvoorbeeld van het magische Sagano bamboebos?

Inbegrepen: ontbijt

Dag 16: KYOTO – OSAKA – BRUSSEL

Tijd om naar huis te gaan! Na het ontbijt neem je de shuttletransfer naar de luchthaven van Osaka voor de terugvlucht naar Brussel.
Vertrek vanuit Tokyo/Narita om 10:15 met aankomst om 17:35 in Brussel.

*vluchtschema en vluchturen steeds onder voorbehoud

VANAF € 5.225
Superior vanaf € 5.225
Deluxe vanaf € 6.490
Boutique vanaf € 10.330

Let op! Dit zijn richtprijzen. We maken steeds een offerte op maat voor jou!

Inbegrepen:

  • Prijzen per persoon op basis van een verblijf voor 2 personen in een tweepersoonskamer.
  • Internationale vluchten
  • Alle maaltijden en overnachtingen zoals omschreven in het programma of gelijkwaardig
  • Meet en greet op de luchthaven van Tokyo
  • Shuttle transfer van/naar de luchthaven van/naar het hotel
  • Japan Rail Pass 14 dagen (regular class), PASMO of SUICA metropas ter waarde van 1500 JPY
  • Hakone Free Pass 3 dagen
  • Bustickets Takayama – Shirakawago – Kanazawa
  • Een uitgebreid infopakket.

Interesse in deze reis?

Contact

Openingstijden

Reisaanvraag

Rondreis Japan: “Must-See Ultimate Experience”

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie