Luxe expeditiecruise naar wonderlijk Antarctica met Seabourn

Vertrek op een Antarctica cruise met Seabourn en ervaar de uiterste rand van menselijke exploratie. Deze cruise dompelt u volledig onder in het onvergelijkbare terrein van Antarctica, u maakt kennis met een grote verscheidenheid aan dieren terwijl u ook betrokken wordt bij opwindende expeditie cruise activiteiten.

Vluchten van Buenos Aires naar Ushuaïa en vv inbegrepen. Wij verzorgen voor u ook de internationale vluchten naar Buenos Aires op basis van de dagprijs.

Datum expeditie: 20.01.2024 – 31.01.2024 (ook andere afreisdata mogelijk – vraag ernaar!)

 

Expeditiecruis Antarctica Seabourn Venture
Expeditiecruis Antarctica ijsbeer
Seabourn Venture Zodiac Antarctica

Het schip

Seabourn’s ultra-luxe speciaal gebouwde expeditieschip Seabourn Venture, is een eerbetoon aan de afgelegen bestemmingen die zijn bezocht door de zeer succesvolle expeditie- en Ventures by Seabourn excursieprogramma’s van het merk en de fascinerende plaatsen die in de toekomst nog verkend moeten worden.

Het schip is in juli 2022 te water gelaten en het schip is speciaal ontworpen en gebouwd voor diverse omgevingen volgens PC6 Polar Class normen en bevatten een overvloed aan moderne hardware en technologie die de schepen wereldwijd zullen inzetten en mogelijkheden zullen bieden.

Een nieuw en spannend aanbod zijn twee op maat gemaakte onderzeeërs aan boord, die een onvergetelijk uitzicht bieden op de wereld onder het oceaanoppervlak.

Expeditiecruis Antarctica Seabourn Venture
Seabourn venture onderzeeër

Dag 0 – 1: BUENOS AIRES, ARGENTINIË

Dag 0: OVERNACHTING BUENOS AIRES

Bij aankomst in Buenos Aires brengt u de nacht door in het Alvear Icon Hotel in een Superior kamer.

Dag 1: BUENOS AIRES – USHUAÏA

Vandaag vliegt u van Buenos Aires naar Ushuaïa (transfer van uw hotel naar de luchthaven inbegrepen) en vertrekt uw cruise naar Antarctica (transfer van de luchthaven naar het schip eveneens inbegrepen)

VERTREK om 19h.

Dag 2 – 3: DAGEN OP ZEE

Op dag 2-3 steekt u de woelige Oceaan over richting Antarctica

Varen door de Drake Passage is een ervaring dat slecht enkele gelukkige ooit zullen ervaren.
De straat Drake is een zeestraat tussen het zuidpunt van Zuid-Amerika, Kaap Hoorn en Antarctica.

Alhoewel het heel geïsoleerd lijkt, bent U er nooit alleen.
Ergens tijdens deze buitengewone reis wordt U vergezeld door opstijgende albatrossen en kan een groep bultruggen of dolfijnen zich vertonen.

Dag 4 – 8: ANTARCTICA ERVARING

Antarctica! De naam alleen al roept beelden op van grenzeloos ijs, torenhoge ijsbergen, komische pinguïns, epische sneeuwstormen, grote zeilschepen die door het ijs worden vastgehouden en de dappere ontdekkingsreizigers die in dikke, zware parka’s gehuld proberen te overleven. Dit alles is, of was ooit, waar. Tegenwoordig zijn de schepen veranderd en is het veiligheidsniveau op een reis naar “Het Grote Witte Continent” enorm toegenomen. Antarctica is de meest wilde plek, de majesteit van de ongerepte natuur is ongeëvenaard.

De dieren die gedijen in de ontberingen van het Antarctische klimaat zijn aanwezig in zulke grote aantallen en concentraties dat ze gezien moeten worden om het te kunnen geloven. Deze ongerepte oase herinnert aan een tijd toen de wereld onaangetast was door de mensheid, puur in zijn natuurlijke onschuld. Antarctica is een bron van natuurlijke inspiratie zolang de mens zich bewust is van zijn bestaan – en het kan in u een van de meest uitzonderlijke emotionele sensaties teweegbrengen die men op onze grote planeet kan ervaren.

Dag 9 – 10: DAGEN OP ZEE

Op dag 9 & 10 steekt u de woelige Oceaan opnieuw over richting Ushuaïa.

Dag 11: AANKOMST USHUAÏA

AANKOMST om 7h.

Vandaag vliegt u van Ushuaïa naar Buenos Aires (transfer van het schip naar de luchthaven inbegrepen)

Interesse in deze reis?

Contact

Openingstijden

Reisaanvraag

Luxe expeditiecruise naar wonderlijk Antarctica met Seabourn

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie