Winterzon Cruises Caraïben met Holland America Line – ideaal in onze winter!

Wegdromen in de oostelijke Caraïben met cruises naar de Bahama’s en de Dominicaanse Republiek? Nieuw is een vaarroute naar Aruba, Bonaire en Curaçao in het zuiden van de Caraïben. Of een cruise op het ritme van de westelijke Caraïben naar Jamaica en de Kaaimaneilanden? Kies je favoriete Caraïben cruise uit het gevarieerde aanbod van Holland America Line. Er zijn van oktober 2023 tot april 2024 wekelijks afvaarten vanuit Fort Lauderdale in de Verenigde Staten met vaarroutes van 7 tot 21 dagen.

Troeven

Cruises Oostelijke Caraïben

Elke bestemming in de Oostelijke Caraïben biedt de perfecte balans tussen sightseeing en ontspanning op het strand. Snorkel in de heldere, blauwe wateren van Grand Turk tussen scholen bont gekleurde vissen. Nip van de perfecte mix van rum, mango en magie op het witte zand van Half Moon Cay. Verken de levendige straten van San Juan of chil in het IJsmuseum op St. Thomas.

Cruises ABC-eilanden: nieuwe route!

Je bent er echt helemaal tussenuit op dromerige bestemmingen in de Zuidelijke Caraïben. Nieuw bij Holland America Line voor het seizoen 2023-2024 is een 9-daagse Zuidelijke Caraïben cruise naar de ABC-eilanden Aruba, Bonaire en Curaçao, met een uniek bezoek aan Curaçao in de late avond.

Tropische Cruises Key West

Tropische Caraïben cruises naar Key West zijn ideaal voor een familiecruise of een romantisch avontuur. Onder andere literaire legendes zoals Ernest Hemingway en Judy Blume woonden op het eiland. De wuivende palmbomen en glinsterende wateren zorgen voor een inspirerende setting.

Cruises Westelijke Caraïben

Een Westelijke Caraïben cruise vaart door kalme wateren naar gelukzalige bestemmingen zoals Jamaica, de Kaaimaneilanden en Cozumel. Drijf met een vlot van bamboe over een rivier op Jamaica. Bewonder glinsterende riffen vanuit een onderzeeër. Of breng de dag door aan boord van een luxueuze catamaran. De nieuwe cruises van Holland America Line in 2023-2024 bezoeken ook de bruisende stad Belize en Roatán, Honduras.


Inclusief: Caribbean Fly&Cruise

Boek geselecteerde 2023 en 2024 Caraïben cruises vanaf € 1.699 p.p.* en ontvang inclusief:

  • Vliegreis
  • Pre-cruise hotelovernachting
  • Luchthaven transfers

Geldig voor boekingen tot 31 oktober 2023. Contacteer ons voor alle voorwaarden.

Optioneel: Have It All Voordeelpakket

Voor één eenvoudig tarief van € 45 per persoon, per dag:

  • $ 100/$ 200/$ 300 tegoed voor landexcursies (afhankelijk van de duur)
  • Signature drankenpakket
  • 1/2/3 diner(s) in specialiteitenrestaurant
  • Wifi Surf-pakket (afhankelijk van de duur)

Interesse in deze reis?

Contact

Openingstijden

Reisaanvraag

Winterzon Cruises Caraïben met Holland America Line – ideaal in onze winter!

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie