Club Med Seychelles 5𝝭 – Premium All-Inclusive vakantie

Op een privé-eiland wacht het nieuwste Resort Seychelles 5𝝭 op u! Verken samen dit paradijs dat tot de Exclusive Collection behoort, de prachtige ongerepte stranden en weelderige jungle.

Troeven

  • gloednieuw luxe resort
  • Robinson Crusoe chic
  • jungle-gevoel
  • prachtige locatie op privé-eiland
  • vraag naar onze gedetailleerde folder

Eco-resort op privé-eiland

Het kleine Sainte-Anne in het hart van de Seychellen is een van de acht eilanden die deel uitmaken Sainte-Anne Marine National Park, een beschermd zeegebied. Op dit privé-eiland opent in oktober een gloednieuw eco-resort: Club Med Seychelles 5𝝭. Maak de ontdekkingsreiziger in jezelf wakker en beleef een vakantie in harmonie met de exotische natuur.

Robinson Crusoe

‘Robinson Crusoe Chic’, zo kan je de stijl van het resort het best omschrijven. In je luxueuze kamer of suite is het jungle-gevoel nooit ver weg. De zichten over de Indische Oceaan vanuit het Zen-zwembad geven je vakantie echt een avontuurlijke touch.

Naast duiken, snorkelen, zeilen en kajakken, heeft Club Med enkel bijzondere belevenissen voor je in petto. Ga met het hele gezin op speurtocht naar de natuurlijke rijkdommen van het eiland en kom alles te weten over dit bijzondere ecosysteem en zijn behoud. Na een dagje eilandhoppen met een catamaran, is het heerlijk genieten tijdens een privé-diner op het strand. Op wandelyoga ontdek je de mooiste rustplekjes van de jungle.

Interesse in deze reis?

Contact

Openingstijden

Reisaanvraag

Club Med Seychelles 5𝝭 – Premium All-Inclusive vakantie

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie