Club Med Caravelle 4𝝭 – Premium All-Inclusive vakantie

Tijdens uw vakantie in Guadeloupe verwelkomt Club Med u in Grande-Terre, in de buurt van de kleurrijke stad Pointe-à-Pitre en La Caravelle Resort. Dit legendarische Resort, bijna 50 jaar geleden gesticht op een van de mooiste mooiste fijn zandstranden van het eiland, heeft een kleurrijke speeltuin in het hart van een verbazingwekkende tropische tuin. In juli 2019 werd dit Resort vernieuwd en nodigen we u graag uit om deze nieuwe faciliteiten te ontdekken voor het plezier van het hele gezin.

Wist u dat er rechtstreekse vluchten vanaf Charleroi naar de Franse Antillen gaan?

Locatie

Grande Terre is het laaggelegen eiland (plateau) dat het oosten van Guadeloupe vormt. Hier vindt men Point-à-Pitre, de hoofdstad van het eiland, met kleurrijke straatjes en een grote haven. De stad Saint François ligt nabij Club Med La Caravelle.

Nieuwe ervaringen voor families

 • Nieuwe faciliteiten voor kinderen van 4 maanden tot 17 jaar oud, gelegen in de buurt van het landsportgebied.
 • Een nieuwe buitenspeeltuin met waterspelletjes: een ruimte om met familie af te spreken en samen tijd door te brengen.

Nieuwe ervaringen in de kamers

Geniet van een aangenaam verblijf in volledige onderdompeling in de schatten van het eiland door onze nieuwe kamerervaring: renovatie van alle bestaande kamers en nieuwe Superior kamers en suites voor gezinnen aan de kust.

Een strak interieur, een lokaal tintje en een glazen erker om het licht binnen te laten en plaats te maken voor het landschap.

Uw bubbel van sereniteit

De Zen Oasis, een nieuwe plek voor volwassenen in het resort:

Gelegen aan het einde van de camping, weg van het drukke centrum van het Resort, zorgt deze ruimte met zeezicht voor ontspanning, ontspanning en welzijn door onze verschillende Zen-ruimtes: de Deluxe en Suite, het zwembad en van een yogaruimte.

Welkom bij ’s werelds grootste sportacademie: Club Med. Op het water, op de grond of in de lucht: de all-terrain activiteiten worden speciaal voor u in kaart gebracht. Ervaar met coaching van de GO® nieuwe sensaties. Of vind plezier in het verbeteren van uw techniek in een vriendelijke setting. Bent u op zoek naar ontspanning? Probeer onze leuke vrijetijdsactiviteiten en levendig avondentertainment. Als u zin hebt in avontuur, kies dan voor onze excursies.

Een grip uit het aanbod:

 • vliegende trapeze en circuskunsten
 • surflessen
 • kitesurfen
 • zeilen
 • boogschieten
 • fitness
 • tennis
 • diepzeeduiken
 • professionele shows voor jong & oud

 

Interesse in deze reis?

Contact

Openingstijden

Reisaanvraag

Club Med Caravelle 4𝝭 – Premium All-Inclusive vakantie

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie