Club Med La Rosière 4𝝭

La Rosière 4𝝭, het nieuwe Savoyaardse juweel, chic en intiem, kijkt uit op de Mont Blanc. Op de piste skiet u zonder grenzen tussen Frankrijk en Italië.

Troeven

  • gloednieuw luxe resort
  • groot skigebied
  • grote sneeuwzekerheid
  • veel activiteiten voor jong & oud
  • vraag naar onze gedetailleerde folder

Skiresort met zinderend wintersportaanbod

In december opent Club Med La Rosière 4𝝭, een nieuw skiresort met 5𝝭 Zone in de Savoie-regio. Waar je ook staat, op 1.850 m hoogte geniet je van een zuidelijk 180°-panorama op de Tarentaise-vallei. Zet je schrap voor een zinderde skivakantie in het gebied waar Hannibal met zijn olifanten de Alpen overstak.

Sledetocht met husky’s

In het resort geniet je van een uitnodigende alpensfeer met een moderne twist. De inrichting van de kamers is geïnspireerd op bergtradities zoals bloemmotieven, koebellen en houten afwerkingen die de gezelligheid van alpine chalets zo typeert.

Een uitgebreid wintersportaanbod waaronder skiën, snowboarden en wandeltochten met sneeuwschoenen. Op de Xtreme Luge, een rodelbaan op één rail, maak je een lange afdaling  langs hellingen en bochten aan 45 km/u. Andere onvergetelijke momenten zijn de sledetocht met husky’s, je door de bergwind laten voorttrekken met een sneeuwkite en een avondje kaasfondue in een iglo.

Interesse in deze reis?

Contact

Openingstijden

Reisaanvraag

Club Med La Rosière 4𝝭

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie