Club Med cruises zeilschip Exclusive Collection 5𝝭

Trakteer uzelf op een all-inclusive vakantie aan boord van de Club Med 2, een zeilschip met vijf masten, voor een uitzonderlijke cruise. Aan boord: verfijnde service, een unieke sfeer en activiteiten voor iedereen (sport, zwembad, ontspanning, ontdekking). In de winter vaart het schip in de Caraïben, in onze zomer op de Middellandse Zee en tijdens de tussenseizoenen op “verborgen plekjes”.

Het schip heeft zowel afvaarten gericht op families, koppels, vrienden onder elkaar, golfers, wijnliefhebbers en cultuurbarbaren. 

Wenst u het eerst eens te proberen? Maak dan kennis met één van hun short trips startend uit Italië & Corsica én ontdek hun magische formule!

Ontdek NU hun nieuwe routes!

KLIK EN ONTDEK HIER DE NIEUWE ROUTES IN DE LENTE 2021

EILANDEN IN DE TYRREENSE ZEE – van 08 t/m 15 mei 2021 (8 dagen/7 nachten)
Met deze gloednieuwe cruise rond het verlengde Hemelvaartweekend ontdekt u onze mooie vijfmaster. Tal van culturele uitstapjes, waaronder een tussenstop in de mondaine badplaats Porto Cervo op Sardinië.

MINI-CRUISES – vanaf 3 dagen/2 nachten
Van Portofino naar Calvi (03 t/m 06 mei), van Calvi naar St Tropez (30 mei t/m 03 juni) of een cruise rond Portofino (03 t/m 05 juni).

VAN NICE NAAR HET HEILIGE LAND – van 13 t/m 25 juni 2021 (13 dagen/12 nachten)
Een uitzonderlijke “Amazing Culture Week” Cruise in de lente: met zes UNESCO-werelderfgoedsteden en twee haltes in Israël.

KLIK EN ONTDEK HIER DE NIEUWE ROUTES IN DE ZOMER 2021

DE PELOPONNESUS – van 24 t/m 31 juli 2021 (8 dagen/7 nachten)
Twee nieuwe tussenstops in Griekenland: Zakynthos en Fiskardo Tussenstop op Idhra, een volledig autovrij eiland, leve de zachte mobiliteit!

VAN APULIË NAAR DE AMALFIKUST – van 31 juli t/m 07 augustus 2021 (8 dagen/7 nachten)
Verken in Lipari de citadel en bewonder het wonderlijke landschap. ‘s Avonds varen we rond het eiland Stromboli om de vulkaan te bewonderen. Internationale sterren genieten ‘s zomers van la dolce vita op Capri, net zoals u.

LANGS DE SICILIAANSE KUST – van 07 t/m 14 augustus 2021 (8 dagen/7 nachten)
Ontdek de mooiste plekjes langs de Siciliaanse kust en ga op verkenning in het bruisende Palermo.

KLIK EN ONTDEK HIER DE NIEUWE ROUTES IN DE HERFST 2021

KOERS NAAR DAKAR – van 20 t/m 29 oktober 2021 (10 dagen/9 nachten)
Een nieuwe cruises langs de Afrikaanse kust, van Malaga naar Dakar. • Met drie heel verschillende haltes in Marokko: Tanger, de ‘witte stad’, Casablanca, stad van Duizend Schatten, en Agadir met de oude kashba die over de haven uitkijkt.

VAN KAAPVERDIË NAAR GAMBIA – van 29 oktober t/m 07 november 2021 (10 dagen/9 nachten)
Verken de vier eilanden van Kaapverdië, ieder met een heel verschillende natuur. De Club Med 2 meert aan op twee eilanden waar we nog nooit eerder geweest zijn.
Voor het eerst doen we Banjul aan, de hoofdstad van Gambia.

KLIK EN ONTDEK HIER DE NIEUWE ROUTES IN DE WINTER 2021-2022

DE GRENADINES EN FRANS-GUYANA – van 03 t/m 12 februari 2022 (10 dagen/9 nachten)
Met drie haltes in de Grenadines, waaronder een allereerste keer op het eiland Carriacou. Bovendien gaan we op verkenning in de eilandengroep ‘Îles du Salut’.

OP AVONTUUR IN HET AMAZONEGEBIED – van 12 t/m 23 februari 2022 (12 dagen/11 nachten)
6 dagen en 4 tussenstops diep in het Amazonegebied. Laat u verbazen door de fauna en de flora. Hier vindt u de grootste biodiversiteit van onze planeet.

KOERS NAAR DE BEIDE AMERIKA’S – van 18 t/m 30 maart 2022 (13 dagen/12 nachten)
Een “Amazing Culture Week” Cruise met gedetailleerde lezingen van een specialist. Zij neemt u mee naar het hart van de Mayabeschaving. Een geweldige kans om zeven landen te bezoeken tijdens onze 13-daagse

In hartje winter is er niets waardevoller dan de zon van de Caraïben en diens stranden, smaken, en kleuren. Tijdens uw cruisereis wordt de speurtocht geopend: ontdek paradijselijke eilanden zoals Grenada, Marie-Galante, of Curaçao, of verken authentieke tussenstops zoals Panama. Wij gaan elke dag op pad om nieuwe culturen en ervaringen te ontdekken.

Interesse in deze reis?

Contact

Openingstijden

Reisaanvraag

Club Med cruises zeilschip Exclusive Collection 5𝝭

We gebruiken cookies voor een betere klantenervaring en een makkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Lees alle informatie